Sunday, April 3, 2011


Salam semua... hari ni ina n3 pasal blueberry cheese tart... marbeles betul, siyes sedap sangat-sangat tak rugi tau ode...hari tu ode 30pcs kojap jep abis kat anak bujang, malam tu datang la jiran sebelah rumah, merasa la dia makan cheese tart ni, dia pun ape lagi siap cakap la sedap kan kuih ni... "nanti abis ibu adam beli lagi"

K.yati tq banyak-banyak yer, sori ina pinjam gambar akak sebab hari tu x sempat nak snap :) ape pun layan.....

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete