Sunday, November 22, 2009

Inilah almari hengglish yang 1st ina dapat, hepinye tuhan saje yang tahu, dah lama duk ngidam2kan lemari ni. Selama ni ina dapat tengok umah orang je pastu balik telan air liur mulalah time nak tido termimpi2 hahahaha lawak tul la, then kali ni alhamdulillah dah dapat dan barulah dapat tido dengan lenanye. Skang lemari n dah di penuhkan ngan barang2 yg cute mute ade masa ina upload barang kat dalam ni y. Ok ina nak tdo lam lemari ni dulu y tata titi tutu


2 comments:

  1. cantik lemari tu ina...beli kat sapa tu?

    ReplyDelete
  2. cantek lemari tu beli kat aner? brp hrg dier?

    ReplyDelete